Dinsdag in BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen mag zelfstandig patiënt beoordelen

Dinsdag in BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen mag zelfstandig patiënt beoordelen
Het einde van de stage is in zicht

Kijktip :

Het einde van de stage van de vier bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden nadert zijn einde. Dinsdag (1 juni) is de voorlaatste aflevering van het programma te zien op SBS6.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Shock
De vier stagiairs (Richard Groenendijk, Olcay Gulsen, Monic Hendrickx en Isa Hoes) krijgen steeds meer zelfstandigheid van hun begeleiders. Deze week is Monic getuige van een shock. Ook krijgt ze van haar mentor de opdracht om vooral zelf actie te ondernemen. Olcay krijgt eveneens een verantwoordelijke taak van haar mentor.

Lees verder onder de video's.

Keizersnee
Zij moet laten zien dat ze inmiddels volledig zelfstandig een patiënt kan beoordelen. Verder is te zien hoe Isa op de valreep van haar periode in het ziekenhuis nog getuige is van een keizersnee. En Richard Groenendijk voert, zoals hij dat wel vaker heeft gedaan in dit programma, een intens gesprek met de partner van één van zijn patiënten.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen mag zelfstandig patiënt beoordelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier