Recensie: Nobody brengt vijf sterren en geweldorgasme met John Wick saus

Recensie: Nobody brengt vijf sterren en geweldorgasme met John Wick saus
Met Breaking Bad-acteur Bob Odenkirk

Film :

Vanaf 5 juni is de film Nobody in première gegaan in de Nederlandse bioscopen. Wie op zoek is naar een manier om alle agressie van de afgelopen jaar van zich af te trappen, moet zeker deze film proberen. Je loopt tevreden en opgelucht de bioscoop uit. Lees hier de filmrecensie van Nobody.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Never underestimate a nobody
Het verhaal volgt Hutch "Nobody" Mansell. Een vader van twee kinderen die overal waar hij komt geen enkele indruk achterlaat. Wanneer twee dieven in zijn huis inbreken is dit voor Hutch het ultieme moment om zijn woede en wraak, waarmee hij al lang rondloopt, kwijt te kunnen. Op zijn weg naar brute vergelding worden duistere geheimen uit zijn verleden onthuld.

Bob Odenkirk als Hutch Mansell in de film 'Nobody

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★★
De makers van de John Wick-films komen met een ultieme misdaadfilm die grote indruk maakt. Niemand minder dan Bob Odenkirk heeft een waanzinnige hoofdrol in petto. De ijzersterke soundtrack (met onder meer Andy Williams en Nina Simone) past als een jas over deze film, waarin een verhaal vertelt wordt over ultieme wraak. De cast is zeer verrassend: we zien onder meer Christopher Lloyd (Jawel, Dr. Emmett Brown uit Back to the Future) in een ontroerende en grappige rol als de vader van Hutch. De snoeiharde actie en vechtscènes zijn in-your-face en waanzinnig gedaan, het verhaal verveelt nooit, en krijg je te maken met de meest foute superschurk (acteur Aleksey Serebryakov speelt Yulian Kuznetsov) van de laatste jaren. Vijf sterren.

Cast
Naast Bob Odenkirk (The Kominsky Method) en Connie Nielsen (Gladiator) zijn ook Aleksey Serebryakov (Leviafan), Christopher Lloyd (Back to the Future), Gage Munroe (Good Witch), Paisley Cadorath (Nobody) en Michael Ironside (Top Gun) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ilya Naishuller (Hardcore Henry).

Vanaf 5 juni 2021 is de film Nobody in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Misdaad, Actie, Drama. Tijdsduur: 92 minuten. IMDb-score 7,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Nobody brengt vijf sterren en geweldorgasme met John Wick saus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV