Frans en Mariska bezoeken woensdag spiritueel Ibiza in De Bauers: bestemming onbekend

Frans en Mariska bezoeken woensdag spiritueel Ibiza in De Bauers: bestemming onbekend
Feestparadijs én spiritueel bedevaartsoord

Kijktip :

Woensdagavond (2 juni) is er op RTL 4 weer een nieuwe aflevering van De Bauers: bestemming onbekend te zien. Ook deze week vallen Frans en Mariska Bauer van de ene verbazing in de andere als ze Ibiza bezoeken.

De Bauers: bestemming onbekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Feestparadijs
De immer goedgemutste Bauers vliegen deze week naar het Spaanse eiland Ibiza, onderdeel van de eilandengroep de Balearen. Ibiza staat wereldwijd bekend als een feestparadijs, waar de bekendste dj's in de grootste clubs de voetjes van de vloer krijgen. De Bauers gaan echter niet naar Ibiza om te feesten...

Bedevaartsoord
Dit eiland is namelijk ook een spiritueel bedevaartsoord. Frans en Mariska bezoeken de vrije geesten van Ibiza. Zo krijgen ze van sjamaan Tom en zijn vrouw een drumceremonie en toont Jade de krachten van kristallen tijdens een bijzondere heling. Daarnaast mediteren ze dansend op het strand en ontmoeten ze Alex, die in een grot woont.

De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans en Mariska bezoeken woensdag spiritueel Ibiza in De Bauers: bestemming onbekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier