Nieuwe detectiveserie The Investigation begint woensdag op Canvas

Nieuwe detectiveserie The Investigation begint woensdag op Canvas
Wekelijks met dubbele afleveringen te zien

Kijktip :

Vanaf woensdag 2 juni zendt de Vlaamse zender Canvas de detective-/dramaserie The Investigation uit. De komende drie woensdagen zijn er dubbele afleveringen van deze Deense serie te zien.

Duikboot
De serie is gebaseerd op een wereldberoemde Zweedse moord: de dood van de dertigjarige journaliste Kim Wall in augustus 2017. In The Investigation is te zien hoe een zelfgebouwde duikboot vermist wordt. Aan boord bevinden zich de maker van het watervoertuig én een Zweedse journaliste.

Onderzoek
Jens Møller van de politie in de Deense hoofdstad Kopenhagen begint aan een onderzoek. Hij ontdekt dat de journaliste aan boord is gegaan voor een interview met de bouwer van de duikboot. Ondertussen moet openbaar aanklager Jakob Buch-Jepsen met lede ogen aanzien hoe een moordverdachte wordt vrijgelaten.

De serie The Investigation is vanaf woensdag 2 juni wekelijks rond 22.15 uur te zien op Canvas met dubbele afleveringen. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe detectiveserie The Investigation begint woensdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier