Donderdag 3 juni in Petit Chateau: Iris en Joop zijn bang voor nieuwe miskraam

Donderdag 3 juni in Petit Chateau: Iris en Joop zijn bang voor nieuwe miskraam
Maxime en Montana steken stel hart onder de riem

Kijktip :

In deze aflevering van Petit Chateau bezoeken Maxime en Montana Meiland het Frirese dorpje Peins, waar ze een prachtige babykamer realiseren voor de toekomstige ouders Iris en Joop. Zij hebben al veel leed achter de rug.

Petit Chateau gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Miskraam
Iris en Joop zijn binnenkort met z'n drietjes, maar in plaats van blijdschap om de zwangerschap leeft het stel vooral in angst. Ze zijn bang om nog een kindje te verliezen na de miskraam van Iris, een jaar geleden. Na de twaalf weken-echo bleek haar kindje niet meer te leven en die traumatische gebeurtenis kunnen ze maar moeilijk achter zich laten.

Sprookjeswereld
Het heftige jaar zit nog vers in het achterhoofd van Iris en Joop, en daardoor lukt het maar niet om te genieten van de zwangerschap. Een begin maken aan de babykamer is al helemaal een stap te ver. Gelukkig springen de Meiland-zusjes bij om het stel te helpen. Ze toveren de kale babykamer in een mum van tijd om tot een prachtige sprookjeswereld.

Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 3 juni in Petit Chateau: Iris en Joop zijn bang voor nieuwe miskraam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV