Muziekdocu The Bee Gees - How Can You Mend a Broken Heart zie je donderdag op Canvas

Muziekdocu The Bee Gees - How Can You Mend a Broken Heart zie je donderdag op Canvas
Het verhaal van de gebroeders Gibb

Kijktip :

De Bee Gees, wie kent ze niet? De wereldberoemde gebroeders Gibb behoren tot de succesvolste popgroepen aller tijden. In de documentaire The Bee Gees - How Can You Mend a Broken Heart blikken we terug op hun illustere carrière.

'Stayin' Alive'
Barry, Maurice en Robin Gibb braken in de jaren zestig door met rustige, prachtige popliedjes als 'To Love Somebody' en 'I Started a Joke'. Na een minder succesvolle periode, aan het begin van de jaren zeventig, groeiden ze dankzij de film Saturday Night Fever en hits als 'Stayin' Alive' en 'Night Fever' uit tot iconen van het discotijdperk.

Intiem portret
Deze documentaire schetst een intiem portret van het drietal, dat meer dan duizend liedjes schreef, aan de hand van interviews met de oudste, nog levende broer Barry en archiefbeelden van tweelingbroers Robin en Maurice. Nooit eerder vertoonde beelden van opnamesessies, concerten en homevideo's komen voorbij, evenals gesprekken met Eric Clapton, Noel Gallagher en Chris Martin.

De documentaire The Bee Gees - How Can You Mend a Broken Heart is op donderdag 3 juni om 22.15 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Muziekdocu The Bee Gees - How Can You Mend a Broken Heart zie je donderdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV