Vanavond op tv: Nederland - Schotland, laatste aflevering Oogappels seizoen 3

Vanavond op tv: Nederland - Schotland, laatste aflevering Oogappels seizoen 3
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 2 juni

Kijktip :

Het Europees kampioenschap voetbal komt steeds dichterbij en Nederland oefent vanavond in Portugal tegen Schotland. Verder onder meer de slotaflevering van Oogappels seizoen 3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 2 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: oefenduel Nederland - Schotland

NPO 3
20:15 uur

Voorbeschouwing en vanaf 20.45 uur live verslag van de oefenwedstrijd Nederland - Schotland in aanloop naar het EK voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld in de Algarve in Portugal, waar het Nederlands elftal een trainingsstage heeft belegd. Voor het eerst in zeven jaar is Oranje weer vertegenwoordigd op een eindtoernooi. Ook Schotland mag weer eens meedoen aan een eindtoernooi. Zij zijn ingedeeld in een groep met Kroatië, Engeland en Tsjechië.


De Bauers: bestemming onbekend: spiritueel Ibiza

RTL 4
20:30 uur

Frans en Mariska Bauer vliegen in deze aflevering van De Bauers: bestemming onbekend naar Ibiza. Het Spaanse eiland staat bekend als een feestparadijs, maar tegelijkertijd is het een spiritueel bedevaartsoord. De Bauers bezoeken de vrije geesten van Ibiza. Zo krijgen ze van sjamaan Tom en zijn vrouw een drumceremonie en toont Jade de krachten van kristallen tijdens een bijzondere heling.


Actiethriller: Law Abiding Citizen

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de spannende actiethriller Law Abiding Citizen te zien. Tien jaar na de brute moorden op zijn familie neemt Clyde Shelton het recht in eigen handen. Zijn wraak richt zich niet alleen op de daders, maar ook het rechtssysteem die ervoor zorgde dat een van de daders op vrije voeten kwam. Nick Rice is de man die verantwoordelijk was voor de vrijlating van de dader en moet Shelton tegen zien te houden, maar Shelton is hem telkens een stap voor.


Slot: Oogappels seizoen 3

NPO 1
20:35 uur

In de laatste aflevering van het derde seizoen van Oogappels bereiken veel dingen die de afgelopen weken speelden een climax, maar voedt het ook het verlangen naar het vierde seizoen, dat komend jaar verwacht wordt. Erik zwaait in deze aflevering opgelucht zijn zus uit, die terug naar de Verenigde Staten gaat. Omdat er geen land met Mees te bezeilen is, besluit Fabie hem naar zijn vader in Noorwegen te sturen. Ze twijfelt heel erg of het allemaal goed zal gaan.


Nieuw: The Investigation

Canvas
22:10 uur

De komende drie woensdagen is de Deense detective-/dramaserie The Investigation wekelijks rond 22:15 uur met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. De serie is gebaseerd op een wereldwijd bekende Zweedse moord. Wanneer een zelfgebouwde duikboot wordt vermist, met aan boord de maker en een Zweedse journaliste, start Jens Møller van de Kopenhaagse politie een onderzoek.


Docu: Winy Maas - Under Tomorrow's Sky

NPO 2
22:55 uur

In de documentaire Winy Maas - Under Tomorrow's Sky is te zien hoe architect en stedenbouwkundige Winy Maas in Nederland en Azië vernieuwende ontwerpen lanceert, zoals luchtige, verticaal gestapelde 'dorpen', te midden van veel groen, als alternatief voor wolkenkrabbers. De docu is een portret van een bevlogen man die het als zijn missie ziet om oplossingen te bedenken voor de stad van de toekomst.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Schotland, laatste aflevering Oogappels seizoen 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier