Legendarische actiefilm Terminator 2: Judgment Day zie je donderdag op SBS9

Legendarische actiefilm Terminator 2: Judgment Day zie je donderdag op SBS9
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Van z'n acteertalent moet Arnold Schwarzenegger het niet hebben, maar de Oostenrijkse spierbundel was op het hoogtepunt van zijn carrière prima in staat om projecten te kiezen waarbij acteren niet het belangrijkste was. Zoals in de legendarische actieklassieker Terminator 2: Judgment Day, donderdag te zien op SBS9. Je kunt Terminator 2: Judgment Day streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
In de toekomst woedt er een heftige oorlog tussen de mens en supercomputer Skynet. Skynet begint de strijd te verliezen en stuurt een T1000, één van haar hypermoderne moordmachines, terug in de tijd om de leider van het menselijk verzet, John Connor, te vermoorden wanneer hij nog een tiener is. Skynet weet dat het de oorlog gaat winnen zonder het grote leiderschap van Connor. John ontdekt wat Skynet heeft gedaan en stuurt een door hem herprogrammeerde cyborg door de tijdmachine om zijn vroegere zelf in veiligheid te brengen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★★
We mogen regisseur James Cameron gerust 'megalomaan' noemen. De Amerikaan verlegt constant zijn eigen grenzen, en dat gaat gepaard met steeds grotere budgetten; hij werkt inmiddels al twaalf jaar aan een vervolg op Avatar. In de jaren negentig verschenen er iets frequenter films van hem, maar na T2 waren ook True Lies en Titanic enorme projecten. Al die arbeid betaalt zich wel uit: Terminator 2 is een regelrechte actieklassieker, met baanbrekende special effects en een bloedstollend spannend verhaal. Actie en spektakel gaan hier gepaard met diepgang en dat maakt deze film tot een meesterwerk.

Cast
Naast Arnold Schwarzenegger (Total Recall) en Linda Hamilton (Dante's Peak) zijn ook Robert Patrick (Honest Thief) en Edward Furlong (American History X) te zien in Terminator 2: Judgment Day. Deze film is geregisseerd door James Cameron (Aliens).

Terminator 2: Judgment Day (1991) wordt beoordeeld met een 8,5 op IMDb en is op donderdag 3 juni om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: actie, science fiction. Speelduur: 137 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Legendarische actiefilm Terminator 2: Judgment Day zie je donderdag op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier