Davina Michelle geeft spectaculaire show op HYMN: koop nu je kaarten!

Davina Michelle geeft spectaculaire show op HYMN: koop nu je kaarten!
Zangeres treedt op in 31 verschillende landen

Nieuws :

Enkele weken na haar sensationele optreden bij het Eurovisie Songfestival staat het volgende hoogtepunt Davina Michelle alweer op te wachten. Ze geeft als allereerste artiest een internationale show in het digitale theater van Hymn. De show is op woensdag 9 juni in 31 landen te zien en kaarten zijn nu te koop.

Wil jij aanwezig zijn bij het concert van Davina Michelle? Koop dan nu je tickets via de website van HYMN.

Rotterdam
Met het thema 'Find Your Voice' geeft Davina een exclusief concert in het digitale theater van Hymn. Het concert voert de zangeres langs diverse beroemde locaties in Rotterdam in een symbolische zoektocht naar haar stem. Er komen elementen uit Davina's persoonlijke leven voorbij en er is een bijdrage van mensen die dicht bij haar staan, zoals familie en dierbare vrienden of vriendinnen. De concertregistratie vindt plaats in de Onderzeebootloods in Davina's geboortestad Rotterdam.

Hoe werkt het?
Wil jij ook aanwezig zijn bij het concert van Davina? Dan kun je nu je kaarten kopen via de officiële website van HYMN. Eén kaartje kost veertien euro, waarbij je een gratis tweede kaartje (een 'plus one') cadeau krijgt. Vervolgens kun je op woensdag 9 juni om 21.00 uur terecht op de website hymn.tv om het spectaculaire concert live te volgen. Dit wil je niet missen, want er is flink uitgepakt: van een concert op de Euromast tot vuurwerk en drones, het wordt een spektakelstuk om niet te vergeten!

Het exclusieve HYMN-concert van Davina Michelle is op woensdag 9 juni om 21.00 uur te zien. Koop nu je tickets voor het concert via de website van HYMN.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV