Woensdag in Beau: Esther Ouwehand over aanpassing van de Dierenwet

Woensdag in Beau: Esther Ouwehand over aanpassing van de Dierenwet
Dit zijn de gasten van woensdag 2 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van woensdag 2 juni

  • Op 7 december 2017 viel Ivana Smit, een 18-jarig Nederlandse model, van de twintigste verdieping van een woontoren in Kuala Lumpur. Wat er in de laatste uren van haar jonge leven is gebeurd, is nog steeds onduidelijk. Advocaat Sébas Diekstra en oom Alex Smit zijn te gast.

  • Na twee televizierringen, een koninklijke onderscheiding en een eigen museum, heeft TV-icoon Henny Huisman nu zijn eigen biografie! Vanavond vertelt hij er alles over.

  • Een aanpassing van de Dierenwet maakt veel los. Wat gaat dit betekenen voor mensen met huisdieren en de veehouderij? Vanavond praten we erover met Esther Ouwehand van de Partij van de Dieren en Caroline van der Plas van BBB BoerBurgerBeweging.

  • De Holland Acht - het paradepaardje van het Nederlandse roeien - heeft een revolutionair geheim wapen dat hen goud moet opleveren bij de Olympische Spelen in Tokio. Vanavond nemen ze het mee naar de studio, inclusief de 18-meter lange boot!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Esther Ouwehand over aanpassing van de Dierenwet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV