Detectivenacht NPO 2 start met nieuwe Midsomer Murders (vrijdag 4 juni)

Detectivenacht NPO 2 start met nieuwe Midsomer Murders (vrijdag 4 juni)
Gloednieuwe aflevering van populaire serie

Kijktip :

Op vrijdag 4 juni is de traditionele Detectivenacht weer te zien op NPO 2. Kijkers kregen de afgelopen weken de kans om te stemmen op wat ze wilden zien. De nacht begint om 23.10 uur met een gloednieuwe aflevering van Midsomer Murders.

Midsomer Murders seizoen 22 aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Barnaby
Midsomer Murders kan inmiddels met recht een Britse tv-klassieker genoemd worden, die ook in Nederland een grote fanschare heeft opgebouwd. Vrijdagavond is namelijk de eerste aflevering van alweer het tweeéntwintigste seizoen van deze detectivereeks te zien. Opnieuw wordt chief inspector Barnaby ingeschakeld om moorden op te lossen met zijn assistent.

Fotograaf
Deze eerste aflevering was twee maanden geleden te zien op de Britse televisie. We zien in de openingsaflevering van seizoen 22 hoe een fotograaf uit Little Worthy met zijn verhaal over een wild beest een vertelwedstrijd wint. Wanneer er een dode valt, moeten Barnaby en Winter uitzoeken of de verzonnen creatie misschien de gruwelijke realiteit geworden is.

De eerste aflevering van seizoen 22 van Midsomer Murders is op vrijdag 4 juni om 23.10 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je deze aflevering van Midsomer Murders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV