Cabaretvoorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek zaterdag op NPO 1

Cabaretvoorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek zaterdag op NPO 1
Veteraan trekt nog altijd volle zalen

Kijktip :

Zaterdagavond (5 juni) is er opnieuw een cabaretvoorstelling te zien op NPO 1. Deze week zendt de publieke omroep de show Met de kennis van nu van Youp van 't Hek uit. Het is de show die hij tot februari 2020 opvoerde.

Met de kennis van nu van Youp van 't Hek gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Ervaring
Vlak voor de uitbraak van de coronacrisis sloot Youp van 't Hek zijn succesvolle tournee met Met de kennis van nu af in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De voorstelling begon met een zestienjarige scholier, die aan Youp vraagt hoe hij cabaretier kan worden. Een logische vraag, want de beste man heeft maar liefst veertig jaar ervaring.

Terugblik
Voorzichtig legt Youp de jongen dat uit en samen blikken ze terug op zijn eigen schuchtere begin - met de kennis van nu. Ondertussen gaat het vooral over het heden. Youp is een jaar eerder 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend over de wereld en vooral over zichzelf, want de beste spot is toch zelfspot.

De voorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek is op zaterdag 5 juni om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de show Met de kennis van nu van Youp van 't Hek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier