Donderdag bij Beau: Martin Koolhoven over heropening bioscopen

Donderdag bij Beau: Martin Koolhoven over heropening bioscopen
Dit zijn de gasten van donderdag 3 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van donderdag 3 juni

  • Overmorgen kunnen we eindelijk weer met popcorn en cola in een bioscoopstoel onderuitzakken. Daarom brengt filmregisseur Martin Koolhoven vandaag een ode aan filmscènes waarin spectaculaire auto-achtervolgingen centraal staan.

  • Het Nederlands Elftal sleepte maar net een gelijkspel uit het vuur in de oefenwedstrijd tegen Schotland. Wat zegt dit over onze kansen op het EK? Het eindtoernooi begint al over acht dagen. We bespreken alles rond Oranje en coach Frank de Boer vanavond met Hélène Hendriks.

  • Maar liefst 35% van de mensen heeft prikangst. Om te laten zien dat er niets is om bang voor te zijn, vaccineert Ernst Kuipers vanavond Beau van Erven Dorens in de uitzending.Elisabeth Huis in ‘t Veld doet onderzoek naar prikangst en vertelt wat je kan doen om je toch te laten vaccineren.

  • Bij de Best Social Awards zijn Linda Hakeboom en Diederik Gommers vanavond in de prijzen gevallen. Allebei hebben ze hun Instagram het afgelopen jaar op een bijzondere manier gebruikt. Ze schuiven samen aan!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Beau: Martin Koolhoven over heropening bioscopen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV