Oefenwedstrijd Nederland - Georgië live op tv en online (zondag 6 juni)

Oefenwedstrijd Nederland - Georgië live op tv en online (zondag 6 juni)
Laatste wedstrijd voor EK

Sport :

Op zondag 6 juni werkt het Nederlands elftal de traditionele 'uitzwaaiwedstrijd' af in de Grolsch Veste in Enschede, het stadion van FC Twente, tegen Georgië. De wedstrijd is om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Georgië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Opstelling
In de aanloop naar het EK voetbal is bondscoach Frank de Boer nog zoekende naar de juiste opstelling. Woensdag probeerde hij het in de wedstrijd tegen Schotland met een 5-3-2 opstelling, maar dat was geen groot succes: het duel eindigde in een teleurstellende 2-2. De Nederlandse treffers kwamen allebei op naam van Memphis Depay.

Supporters
Zondag speelt Oranje voor het eerst in de geschiedenis tegen Georgië in de Grolsch Veste in Enschede. Een echte uitzwaaiwedstrijd is het niet, want Nederland speelt alle groepswedstrijden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Bij het duel in Enschede mogen 7500 supporters aanwezig zijn.

Nederland - Georgië is op zondag 6 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.20 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oefenwedstrijd Nederland - Georgië live op tv en online (zondag 6 juni) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV