Line of Duty seizoen 6 vanaf zondag te zien op NPO 2 in Detectivemaand

Line of Duty seizoen 6 vanaf zondag te zien op NPO 2 in Detectivemaand
Jacht op corrupte agenten

Kijktip :

De Detectivemaand op NPO 2 gaat op zondag 6 juni verder met het gloednieuwe, zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty. Deze serie gaat over de anticorruptie-eenheid van de politie, die jacht maakt op corrupte agenten.

Line of Duty gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moord
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien dat rechercheur Jo Davidson de leiding heeft over het onderzoek naar de moord op journaliste Gail Vella. Steve Arnett krijgt van een teamlid van Jo te horen dat ze vermoedt dat er iets schimmigs aan de hand is in het lopende onderzoek en de gemoederen lopen al snel hoog op.

Verdachte
Ondertussen lijkt het team ook een verdachte op het spoor, die de schuilnaam Ross Turner gebruikt. Als ze op weg zijn naar diens woonadres, moeten ze de operatie afbreken omdat er in de buurt een overval plaatsvindt. De gewelddadige actie veroorzaakt meerdere slachtoffers, maar het team kan Terry Boyle arresteren - een bijzondere verdachte.

Het zesde seizoen van Line of Duty is vanaf zondag 6 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Line of Duty terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Line of Duty seizoen 6 vanaf zondag te zien op NPO 2 in Detectivemaand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier