Nieuwe misdaadserie Coroner vanaf zondag 6 juni te zien op Net5

Nieuwe misdaadserie Coroner vanaf zondag 6 juni te zien op Net5
Mysterieuze sterfgevallen in Toronto

Kijktip :

Vanaf zondag 6 juni is de Canadese misdaadserie Coroner te zien op Net5. Hierin volgen we de nieuw aangestelde lijkschouwer Jenny Cooper (gespeeld door Serinda Swan). Zij onderzoekt een aantal mysterieuze sterfgevallen in Toronto.

Coroner aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Team
Gelukkig hoeft Jenny het niet in haar eentje op te knappen: ze krijgt hulp van een heel team. Naast Jenny's assistent Alison Trent bestaat het clubje uit rechercheur Donovan McAvoy, patholoog dr. Dwayne Allen en zijn assistent River Baitz. Samen proberen ze de misdrijven die hebben geleid tot de doden op te lossen.

Tiener
In de eerste aflevering krijgt Jenny de dood van een tiener in een jeugdgevangenis op haar bordje. Het onderzoek verloopt moeizaam, ook omdat Jenny's eigen leven op zijn kop wordt gezet door de vroegtijdige dood van haar man. De gevolgen zijn groot: Jenny moet nu in haar eentje haar tienerzoon opvoeden.

De nieuwe misdaadserie Coroner is vanaf zondag 6 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Coroner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Coroner vanaf zondag 6 juni te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV