Zondag op NPO 1: André Rieu kiest hoogtepunten van Vrijthof-concerten

Zondag op NPO 1: André Rieu kiest hoogtepunten van Vrijthof-concerten
Limburgs icoon blikt terug

Kijktip :

Zondagavond is er een speciale uitzending over André Rieu te zien op NPO 1. De Limburgse violist kiest zelf een aantal hoogtepunten uit vijftien jaar Vrijthofconcerten uit, voorafgegaan door een hilarisch interview met Rieu - afgenomen door André van Duin.

André Rieu op het Vrijthof gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv.

Corona
Ook André Rieu ondervindt veel hinder van de coronamaatregelen en de voortwoekerende pandemie, die langzaam lijkt uit te doven. Hij heeft al twee jaar niet kunnen optreden op zijn geliefde Vrijthof in Maastricht. Om de pijn toch wat te verzachten heeft Rieu een programma samengesteld met hoogtepunten van zijn Vrijthofconcerten.

Emotionele momenten
Vijftien jaar aan bijzondere, emotionele en muzikale momenten komen voorbij in deze special. Walsen, aria's en klassieke dansmuziek: alles passeert de revue in deze uitzending. Rieu: "Ik heb altijd gezegd dat muziek mensen samenbrengt en nergens gebeurt dat overtuigender dan op het Vrijthof in Maastricht... Het is werkelijk magisch."

De special André Rieu op het Vrijthof is op zondag 6 juni om 22.10 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special André Rieu op het Vrijthof terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag op NPO 1: André Rieu kiest hoogtepunten van Vrijthof-concerten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier