Tv-première misdaadcomedy Game Night zondag te zien op Veronica

Tv-première misdaadcomedy Game Night zondag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Soms hebben zelfs de grootste filmsterren gewoon zin een potje loltrappen. Dat is precies wat een aantal Hollywoodacteurs deed in de hilarische misdaadcomedy Game Night. Zondag is de tv-première van deze film te zien op Veronica en je kunt Game Night streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Deze film volgt een groep met koppels die zich verzamelen om een aantal spelletjes te spelen, iets wat ze geregeld doen. Hun normaal zo gezellige bijeenkomst verloopt echter anders dan ze zouden denken. Wanneer iemand komt te overlijden, en iedereen denkt dat het om een brute moord gaat, zullen ze samen moeten werken en zien te achterhalen wie de dader is.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Hoewel het onderwerp van Game Night in eerste instantie weinig humoristisch lijkt, vormt het voor de makers aanleiding om de kijker een hilarische misdaadcomedy voor te schotelen. Het geheel heeft wel wat weg van de klassieker Murder by Death (1976), maar dan in een nieuw jasje. Het is overduidelijk dat de acteurs veel lol hadden bij het maken van deze film en dat werkt aanstekelijk: als kijker beleef je ook een plezierig filmavondje. Veel acteurs hadden ook zin in zo'n filmpje: zelfs in kleine rolletjes zien we de bekende gezichten van bijvoorbeeld Jesse Plemons en Kyle Chandler.

Cast
Naast Jason Bateman (Ozark) en Rachel McAdams (Spotlight) zijn ook Billy Magnussen (Aladdin) en Sharon Horgan (Military Wives) te zien in Game Night. Deze film is geregisseerd door John Francis Daley en Jonathan Goldstein.

Game Night (2018) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zondag 6 juni om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: comedy, misdaad, mysterie. Speelduur: 110 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première misdaadcomedy Game Night zondag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV