Documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen zie je maandag op NPO 2

Documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen zie je maandag op NPO 2
Leven van familie staat op zijn kop na heftige gebeurtenis

Kijktip :

Simon en Irene Schouten boeken de laatste jaren veel successen bij het schaatsen en hun familie runt een groot en succesvol internationaal tulpenbedrijf. Maar plotseling verandert alles: moeder Jolanda krijgt een hersenbloeding. We volgen de familie Schouten in de documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen.

Het leven gaat niet altijd over tulpen gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Hard werken
Deze West-Friese familie boekt op meerdere terreinen succes. Zo heeft Simon al een mooie carrière met veel prijzen in het marathonschaatsen achter de rug en pakt Irene in 2021 onder meer goud op de 5000 meter bij de WK afstanden. Ook het tulpenbedrijf van de familie is een succes, en dus gaat het in het gezin vaak over hard werken en hard trainen.

Moeder
Ook de moeder des huizes is vaak onderwerp van gesprek, want zij kreeg anderhalf jaar geleden een hersenbloeding. De artsen gaven geen cent voor haar herstel, maar de Schoutens zouden de Schoutens niet zijn als ze het erbij lieten zitten. En dus nam het hele gezin de verantwoordelijkheid op zich om voor de vrouw te zorgen die ooit voor hen zorgde.

De documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen is op maandag 7 juni om 19.50 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Het leven gaat niet altijd over tulpen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen zie je maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier