Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 22

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 22
Kijktips voor 5 t/m 12 juni

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in juni 2021.

Kijktips van Gids.tv

Dancing Queens (nu te zien)

Netflix

Het verhaal draait om Dylan Pettersson, een 23-jarig meisje van een klein eiland in de Bohuslän-archipel met grote dansambities. Wanneer ze wordt overgehaald om schoon te maken bij de worstelende dragclub Queens, ontdekt de sterdanser en choreograaf van de club per ongeluk het talent van Dylan. Lees hier waar je vanaf 3 juni Dancing Queens kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Dancing Queens.

Sweet Tooth, S1 (nu te zien)

Netflix

De serie draait om een hybride hertjongetje genaamd Gus. Hij raakt geheel onverwacht bevriend met een loner die Jepperd heet. Samen gaan ze op een avontuur, waarbij ze de oorsprong van Gus en het verleden van Jepperd proberen te ontrafelen. Bekijk hier waar je vanaf 4 juni Sweet Tooth kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Sweet Tooth.

Poeslief: een ode aan de kat (nu te zien)

Netflix

Poeslief toont de leukste, gekste of grappigste kattenvideo’s, van commentaar voorzien door Nederlands bekendste filmkat Abatutu. Deze bijzondere kat observeert en becommentarieert op humoristische wijze de mensenwereld. Poeslief behandelt verschillende thema’s: zoals katten en water, katten en honden, katten en andere dieren. Lees hier waar je vanaf 5 juni Poeslief: een ode aan de kat kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Poeslief: een ode aan de kat.

Joker (nu te zien)

Netflix

De film met Oscarwinnaar Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Arthur Fleck verandert van een vriendelijke vrolijke clown tot een gevaarlijke schurk, beter bekend als 'de Joker'. Een man die kickt op haat en het creëren van chaos. Lees hier waar je Joker kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Joker.

Awake (vanaf woensdag)

Netflix

Nadat een verwoestende wereldwijde gebeurtenis alle elektronica wegvaagt en het vermogen van mensen om te slapen elimineert, heeft een voormalig soldaat met haar dochter misschien een oplossing gevonden. Lees hier waar je vanaf 9 juni Awake kunt kijken.

Lupin, S1B (vanaf vrijdag)

Netflix

Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek 'Arsène Lupin, gentleman-inbreker' als inspiratiebron om zijn vader te wreken. Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen.

Wish Dragon (vanaf vrijdag)

Netflix

Din, een student uit de arbeidersklasse met grote dromen maar weinig middelen, en Long, een cynische maar almachtige draak die in staat is om wensen in vervulling te laten gaan, gaan op avontuur door het moderne Shanghai. Lees hier waar je vanaf 11 juni Wish Dragon kunt kijken.

Verder op Netflix

  • The Wilde Wedding (7 juni)
  • Captain Underpants: The First Epic Movie (7 juni)
  • The Spy Who Dumped Me (8 juni)
  • Fresh, Fried & Crispy, S1 (9 juni)
  • Tragic Jungle (9 juni)
  • Locombianos, S1 (10 juni)
  • Skater Girl (11 juni)
  • Trese (11 juni)
  • The Angry Birds Movie 2 (12 juni)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 22 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier