Serierecensie: Follow de SOA is aangename en grappige "tussendoor" serie

Serierecensie: Follow de SOA is aangename en grappige "tussendoor" serie
Damaris de Jong als Esmée

Film :

Vanaf 4 juni staat het eerste seizoen van Follow The SOA op Videoland. Een young adult serie op Nederlandse grond: dat maak je toch niet heel vaak mee... Lees hier de recensie van Follow de SOA.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Seksleven(s)
Wanneer een SOA zich als een lopend vuurtje door haar jaarlaag verspreidt, en zo bij de vers ontmaagde 18-jarige Esmée (Damaris de Jong) terechtkomt, móet ze weten waar deze vandaan komt. Ze begint aan een grondig onderzoek om de SOA in kaart te brengen, maar raakt al snel verstrikt in de spannende en uiteenlopende sekslevens van haar klasgenoten.

Damaris de Jong in Follow The SOA

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Deze serie is echt van nu: met woorden als wiepen, patta's en jonko's is het niet altijd even goed te volgen. Het bijzonder aangename van deze serie is dat je binnen no time van de hoofdpersoon Esmée en al haar "avontuurtjes" houden. De serie is verder ook heel aangenaam om naar te kijken: Wie van Sex Education houdt, is ook liefhebber van deze serie: 3,5 ster.

Cast
Damaris de Jong (Ambivalent), Reiky de Valk (Hunter Street) en Hanneke van der Paardt (Parnassus) spelen de hoofdrollen deze serie, naast Susan Visser en Jacob Derwig. Deze productie wordt geleid door Ties Schenk (Monk).

Vanaf 4 juni 2021 is Follow de SOA seizoen 1 te streamen op Videoland. Genre: Drama. Aantal afleveringen: 8. IMDb-score: 6,9.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Follow de SOA is aangename en grappige "tussendoor" serie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier