Recensie: Godzilla vs. Kong is visuele popcornknaller in de Nederlandse bioscopen

Recensie: Godzilla vs. Kong is visuele popcornknaller in de Nederlandse bioscopen
Met Alexander Skarsgård en Millie Bobby Brown

Film :

Vanaf 17 juni gaat de film Godzilla vs. Kong draaien in de Nederlandse bioscopen. De voorpremières vliegen je echter al om de oren en dus kun je deze bombastische actiefilm wellicht eerder checken. Lees hier de filmrecensie van Godzilla vs. Kong.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

One Will Fall
In een nieuwe wereld leven mensen en titanen samen. Maar er is een geheime duistere factie, die wil dat de titanen oorlog met elkaar voeren, een strijd die al het leven op aarde zou kunnen bedreigen. Ondertussen trekt een vreemde seismische activiteit op Skull Island de aandacht van zowel Godzilla als Kong. Een oorlog lijkt onafwendbaar en de wereld verkeert in groot gevaar.

Godzilla en Kong in episch gevecht in de film 'Godzilla vs. Kong'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het is altijd genieten als acteur Alexander Skarsgård (True Blood) een hoofdrol in een productie speelt, maar hij weet net als de rest van de cast in Godzilla vs. Kong niet de aandacht naar zich toe te trekken. De echte hoofdrolspelers zijn de titanen zelf (vooral Kong is ontroerend en prachtig) en het verhaal van Kong: Skull Island wordt prima voortgezet. Helaas is het verhaal maar een bijzaak, en het vraagt veel van de fantasie van de kijker. De film pakt uit met misschien wel 85 procent special effects en dat is één groot destructief knalfeest, waarbij vliegdekschepen zinken en wolkenkrabbers gesloopt worden in reusachtige gevechten. De Mechagodzilla (een robot van menselijke makelij) steelt hierbij de show. Verwacht dus niet teveel, zet je verstand op nul en dan geniet je het meest. Een kleine drie sterren.

Cast
Naast Alexander Skarsgård (Big Little Lies) en Millie Bobby Brown (Godzilla II: King of the Monsters) zijn ook Rebecca Hall (The Prestige), Eiza González (I Care a Lot), Brian Tyree Henry (The Woman in the Window) en Kyle Chandler (Super 8) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Adam Wingard (Blair Witch).

Vanaf 17 juni 2021 is de film Godzilla vs. Kong te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Sciencefiction, Thriller. IMDb-score 6,5.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV