Serierecensie: Lupin seizoen 2 is verrassend en spannend met nieuw tintje mysterie

Serierecensie: Lupin seizoen 2 is verrassend en spannend met nieuw tintje mysterie
Omar Sy zet opnieuw fantastische rol neer

Film :

Vanaf 11 juni staat het tweede seizoen van Lupin op streamingdienst. Het eerste seizoen van de serie was een gigantisch succes (4,5 ster van Gids.tv) en een tweede seizoen kon dus niet lang op zich laten wachten. Lees hier de recensie van Lupin seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ontvoering
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Diop staat nu met zijn rug tegen de muur na de ontvoering van zijn zoontje. Hij moet een plan bedenken om hem terug te krijgen.

Omar Sy als Assane Diop in Lupin

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Eigenlijk gaat het tweede "deel" van de serie gewoon verder waar het gebleven was: nieuwe spanningen en nieuwe verrassingen komen tevoorschijn. Al in de eerste twee afleveringen volgen de spannende acties, indrukwekkende dialogen en donkere en mysterieuze scenes elkaar op. De serie doet er zelfs nog eens een schepje bovenop door een snufje mysterie toe te voegen, wat het verhaal vooruit helpt. Eigenlijk is deze serie bijna perfect. opnieuw 4,5 ster voor dit seizoen.

Cast
Omar Sy (Intouchables) en Vincent Londez (Into the Night) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door onder meer Marcela Said (Narcos: Mexico).

Vanaf 11 juni 2021 is Lupin seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Misdaad. IMDb-score: 7,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Lupin seizoen 2 is verrassend en spannend met nieuw tintje mysterie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV