Serierecensie: Loki is ingewikkelde en intense serie die om tijd draait

Serierecensie: Loki is ingewikkelde en intense serie die om tijd draait
Tom Hiddleston terug in glansrol

Film :

Vanaf 9 juni staat het eerste seizoen van Loki op Disney Plus. De klassieke Marvel schurk Loki was net onderweg om een goederik te worden, maar nu valt hij weer helemaal terug in zijn oude schurkengewoontes. Is schurk zijn genoeg om een serie te dragen? Lees hier de recensie van Loki.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Onheil
De God van het Onheil laat zich weer zien. De listige schurk Loki (Tom Hiddleston) vervolgt zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Tom Hiddleston als Loki

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

De recensie gaat over aflevering 1 en 2 van Loki.

Al redelijk snel duikt Loki vanuit zijn schurkenrol terug naar de mysterieuze en onheilspellende rol (die we kennen uit Thor: Ragnarok). Het verhaal is eigenlijk al vanaf moment één spannend en alles werkt daar aan mee: muziek, sets, effecten en dialogen. Tom Hiddleston schittert als Loki, maar vooral de mysterieuze opperschurk steelt al in de eerste minuten de show. Tot nu toe is het nagenoeg perfect, maar er is ruimte voor groei: 4,5 ster.

Cast
Tom Hiddleston (Kong: Skull Island), Owen Wilson (Father Figures) en Sophia Di Martino (Yesterday) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Kate Herron (Sex Education).

Vanaf 9 juni 2021 is Loki seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Superhelden, Misdaad. IMDb-score: 9,5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Loki is ingewikkelde en intense serie die om tijd draait of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV