Nieuw seizoen How Do They Do It? met Tim Senders start dinsdag op Discovery

Nieuw seizoen How Do They Do It? met Tim Senders start dinsdag op Discovery
Streetlab-gezicht debuteert als tv-presentator

Kijktip :

Vanaf dinsdag 8 juni zendt Discovery een gloednieuw seizoen van How Do They Do It? uit. Het programma heeft ook een nieuwe presentator gekregen: Tim Senders, bekend van Streetlab, maakt zijn debuut als tv-presentator.

Voedselprobleem
In How Do They Do It? krijgen de kijkers te zien welke geavanceerde technieken en productieprocessen er schuilgaan achter alledaagse gebruiksvoorwerpen. Het nieuwe seizoen focust zich op duurzaamheid en innovatie. Zo komt onder meer een milieuvriendelijke oplossing om schepen te coaten aan bod en onderzoekt Tim een duurzame manier om het voedselprobleem aan te pakken.

Toekomst
Het programma richt de blik in dit nieuwe seizoen ook op de toekomst. Zowel de auto als de stad van de toekomst komen voorbij, die beide zijn ontwikkeld in Delft. Tim Senders laat ons zien hoe deze opmerkelijke producten tot stand zijn gekomen en hij praat met enkele van de bedenkers. Er is ook aandacht voor interessante innovaties uit andere landen.

Het nieuwe seizoen van How Do They Do It? is vanaf dinsdag 8 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV