Slotaflevering De Druiventros: d'r op of d'r onder dinsdag te zien op RTL 4

Slotaflevering De Druiventros: d'r op of d'r onder dinsdag te zien op RTL 4
Voor welk concept kiest de familie?

Kijktip :

Dinsdagavond (8 juni) is de laatste aflevering van het realityprogramma De Druiventros: d'r op of d'r onder te zien op RTL 4. In deze aflevering kiest de hotelfamilie Mutsaers-Zoontjes een nieuw concept voor hun restaurant.

De Druiventros: d'r op of d'r onder gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Topchef
Vanwege de coronapandemie moet ook deze hotelfamilie het anders aanpakken en daarom willen ze hun restaurant een make-over geven. Maar: wat wordt het nieuwe concept? Topchef Julius Jaspers nam de leiding over dit project en testte samen met de familie drie nieuwe restaurantconcepten. Nu is het tijd voor de definitieve beslissing.

Testpubliek
De concepten die getest werden waren het fonduerestaurant van Mieke, het All You Can Eat-concept van Rob en het BBQ & Beer-idee van Jannie en haar vader Ad. Een testpubliek mocht de concepten proberen en heeft vervolgens gestemd. Nu wordt bekend welk idee het beste uit de bus is gekomen en dus uitgerold wordt in het restaurant.

De slotaflevering van De Druiventros: d'r op of d'r onder is op dinsdag 8 juni om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Druiventros: d'r op of d'r onder terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering De Druiventros: d'r op of d'r onder dinsdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV