Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis dinsdag te zien op SBS6

Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis dinsdag te zien op SBS6
Bijzondere stage nadert einde

Kijktip :

De bijzondere stage van vier bekende Nederlanders in het Erasmus MC in Rotterdam komt deze week ten einde. Dinsdag (8 juni) is de laatste aflevering van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden te zien op SBS6.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hard werken
De afgelopen periode hebben vier bekende Nederlanders zich ondergedompeld in de werkzaamheden in het ziekenhuis. Tijdens hun stage stonden ze dicht op ingrijpende operaties en voerden ze openhartige gesprekken met patiënten. Het is bijna tijd om het werk te evalueren, maar eerst moet het viertal nog even hard werken.

Tranen
In de laatste aflevering is Olcay Gulsen op de valreep nog getuige van een hersenoperatie - terwijl de patiënt wakker is. Monic Hendrickx ziet hoe een slagader er van binnen uit ziet en Isa Hoes vindt het eigenlijk maar niks dat haar stage is afgelopen. Emoties zijn er ook: Richard Groenendijk kan zijn tranen niet bedwingen als hij afscheid neemt.

De slotaflevering van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is op dinsdag 8 juni om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV