Recensie-overzicht: Nobody, De Slag om de Schelde en meer

Recensie-overzicht: Nobody, De Slag om de Schelde en meer
Bekijk alle film- en serierecensies van week 21

Film :

< Beste films & series van vorige week (n.b.) | Beste films & series van volgende week >

Elke week gaan er op verschillende plekken, zowel in de bioscopen als op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is, films en series in première. De redactie van Gids.tv recenseert de belangrijkste releases en zet ze op een rij.

Nobody (bioscoop)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb ★ 7,4

"(...) het verhaal verveelt nooit, en krijg je te maken met de meest foute superschurk (acteur Aleksey Serebryakov speelt Yulian Kuznetsov) van de laatste jaren". Lees hier de hele filmrecensie van Nobody.

Slag om de Schelde (bioscoop)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,7

"Met een budget van 15 miljoen euro is De Slag om de Schelde de grootste Nederlandse oorlogsfilm van de afgelopen tien jaar, en dat voel je, zie je en ervaar je". Lees hier de hele filmrecensie van Slag om de Schelde.

Poeslief: een ode aan de kat (Netflix)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,1

"Je zult een aantal keer hardop lachen en aan het einde vind je het toch jammer dat het klaar is". Lees hier de hele filmrecensie van Poeslief.

Bon Bini: Judeska in da House (bioscoop)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,4

"Niets-aan-je-hoofd en niets-aan-de-hand-komedie met helaas wel een korte speelduur van 80 minuten". Lees hier de hele filmrecensie van Bon Bini: Judeska in da House.

Dancing Queens (Netflix)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 4,5

"De personages zijn leuk en de kleurrijke sets zijn oogstrelend. Uiteindelijk houdt je echter weinig over aan deze film". Lees hier de hele filmrecensie van Dancing Queens.

Sweet Tooth (Netflix)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 8,6

"Het sentiment in deze serie overschaduwd af en toe de donkere momenten, waardoor het soms lijkt alsof de serie haar toon nog niet precies heeft gevonden". Lees hier de hele serierecensie van Sweet Tooth.

Genius: Aretha (Disney+)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,8

"Het verhaal komt langzaam op gang, maar draait eigenlijk altijd op het juiste moment de goede kant op, waardoor je ineens benieuwd bent hoe het verder gaat. Dat alleen is al heel wat waard". Lees hier de hele serierecensie van Genius: Aretha.

Follow de SOA (Netflix)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,9

"De serie is verder ook heel aangenaam om naar te kijken: Wie van Sex Education houdt, is ook liefhebber van deze serie". Lees hier de hele serierecensie van Follow de SOA.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV