Maandag in Humberto: na zeven jaar behandeling strafproces MH17 begonnen

Maandag in Humberto: na zeven jaar behandeling strafproces MH17 begonnen
De gasten van maandag 7 juni

Kijktip :

Het heeft zeven jaar geduurd, maar eindelijk is de inhoudelijke behandeling van het strafproces van de MH17 in werking gezet. In de eerste aflevering van Humberto wordt daarover gesproken met onder andere nabestaande Ria van der Steen. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Humberto - maandag 7 juni

  • Nabestaanden moesten er lang op wachten, maar zeven jaar na de ramp met de #MH17 begon vandaag de inhoudelijke behandeling van het strafproces. Te gast zijn advocaat en hoogleraar internationaal recht Geert-Jan Knoops, Saskia Belleman en nabestaande Ria van der Steen.
  • Met het oog op het naderende EK voetbal dat vrijdag van start gaat, heeft André Hazes het nummer 'Wij Zijn Oranje' opgenomen. Een nieuw lijflied voor een nieuwe generatie. André schuift vanavond aan.
  • Nog maar vier nachten slapen en dan begint het EK Voetbal.Fresia Cousiño Arias en Gijs de Jong vertellen erover. Gaat Nederland de finale halen?

Humberto is vanaf maandag 7 juni elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: na zeven jaar behandeling strafproces MH17 begonnen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier