Geweldige misdaadfilm The Man from U.N.C.L.E. woensdag te zien op Veronica

Geweldige misdaadfilm The Man from U.N.C.L.E. woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en iTunes

Kijktip :

Guy Ritchie wordt nogal eens bestempeld als de Britse Quentin Tarantino, en daar zit wel wat in. Ook met The Man from U.N.C.L.E. liet Ritchie weer zien dat hij als geen ander misdaad, geweld én Britse humor met elkaar vermengt. De film is woensdag te zien op Veronica en je kunt The Man from U.N.C.L.E. streamen via onder meer Netflix en iTunes.

Het verhaal
De jaren zestig. CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin nemen deel aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het opbouwen van kernwapens. Hun enige aanwijzing is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel is tot het infiltreren van de criminele organisatie. Wat volgt is een race tegen de klok om hem te vinden, zodat een wereldwijde catastrofe voorkomen kan worden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Sommige mensen zullen de legendarische spionnenserie The Man from U.N.C.L.E., die tussen 1964 en 1968 te zien was op televisie, misschien nog wel kennen. Guy Ritchie brengt een liefdevolle ode aan de serie en de eerste James Bond-films met Sean Connery, waarin de Koude Oorlog een grote rol speelde. Er is gelukkig ook weer genoeg ruimte voor humor in deze film vol vaart, spanning en mysterie. Al met al is het een heerlijke ouderwetse spionnenfilm met een modern tintje.

Cast
Naast Henry Cavill (Enola Holmes) en Armie Hammer (Hotel Mumbai) zijn ook Alicia Vikander (Ex Machina), Elizabeth Debicki (Tenet) en Hugh Grant (Paddington 2) te zien in The Man from U.N.C.L.E. Deze film is geregisseerd door Guy Ritchie (The Gentlemen).

The Man from U.N.C.L.E. (2015) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op woensdag 9 juni om 22.25 uur te zien op Veronica. Genre: comedy, misdaad. Speelduur: 116 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV