Gloednieuwe dramaserie Swanenburg van KRO-NCRV deze zomer te zien op NPO 1

Gloednieuwe dramaserie Swanenburg van KRO-NCRV deze zomer te zien op NPO 1
Twintigdelig drama start op 26 juli

Nieuws :

Deze zomer pakt NPO 1 uit met de gloednieuwe dramaserie Swanenburg, waarvan de opnames al in 2019 startten. Vanaf maandag 26 juli is de twintigdelige serie vijf weken lang van maandag tot en met donderdag te zien op televisie.

Swanenburg gemist? Kijk vanaf 26 juli elke aflevering terug via Gids.tv.

Intriges en verraad
De rijke familie Praal staat centraal in Swanenburg. Het gaat ze voor de wind, maar wanneer heer des huizes Jack Praal wordt geconfronteerd met zijn grootste angst en jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw is de familie Praal binnen no-time verstrikt geraakt in een web van intriges en verraad.

Teloorgang
De gezinsleden zetten alles op alles om hun eigen belang opzij te zetten om de familie te redden. Al snel blijkt echter dat niet iedereen het spel volgens de regels speelt en daardoor lijkt de teloorgang van de ooit zo hechte familie Praal onomkeerbaar. De rol van Jack Praal wordt vertolkt door Aus Greidanus senior en verder zijn onder anderen Tine Joustra en Jan-Paul Buijs te zien in Swanenburg.

De dramaserie Swanenburg is vanaf maandag 26 juli elke maandag tot en met donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Swanenburg terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gloednieuwe dramaserie Swanenburg van KRO-NCRV deze zomer te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier