Nieuw seizoen Manhunt: Deadly Games vanaf donderdag te zien op Veronica

Nieuw seizoen Manhunt: Deadly Games vanaf donderdag te zien op Veronica
Elke week met dubbele afleveringen

Kijktip :

Vanaf donderdag 10 juni is het tweede seizoen van de Amerikaanse thrillerserie Manhunt te zien op Veronica. Elke week kun je genieten van twee gloednieuwe afleveringen.

Manhunt: Deadly Games gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Atlanta
Deze reeks gaat over één van de grootste en meest complexe klopjachten uit de Amerikaanse geschiedenis: de zoektocht naar de aanslagpleger in het Atlanta Olympic Park in 1996, vlak voor de Olympische spelen. Al snel wordt beveiliger Richard Jewell aangewezen als hoofdverdachte en de mediastorm die volgt verandert zijn leven.

Film
Het tweede seizoen van Manhunt ging in februari 2020 in première op de Amerikaanse televisie. Toevalligerwijs bracht de legendarische regisseur Clint Eastwood een paar maanden eerder de film Richard Jewell uit, die hetzelfde verhaal vertelt. Kathy Bates kreeg een Oscarnominatie voor haar rol in de film, als de moeder van Richard.

De serie Manhunt: Deadly Games is vanaf donderdag 10 juni wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Manhunt: Deadly Games terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Manhunt: Deadly Games vanaf donderdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier