Talkshow De Oranjezomer met VI-trio vanaf donderdag 10 juni te zien op Veronica

Talkshow De Oranjezomer met VI-trio vanaf donderdag 10 juni te zien op Veronica
Twee uitzendingen per dag

Kijktip :

Vanaf donderdag 10 juni is het Veronica Inside-trio (Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee) dagelijks te zien op SBS6 met de talkshow De Oranjezomer. Ze beginnen op donderdag met één late night-uitzending, maar vanaf vrijdag 11 juni kunnen we ons op twee shows per dag verheugen: een om 20.00 uur en een om 22.55 uur.

De Oranjezomer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

EK, Tour en Spelen
Twee maanden lang geven Derksen, Van der Gijp en Genee met wisselende gasten hun kijk op de actualiteit en het nieuws rondom de belangrijkste sportevenementen, politiek Den Haag, entertainment en meer. Uiteraard is er hoofdzakelijk aandacht voor het EK voetbal (vanaf 11 juni), de Tour de France (vanaf 26 juni) en de Olympische Spelen (vanaf 23 juli).

Slot Zeist
Tijdens het Europees kampioenschap vormt Slot Zeist het decor van de talkshow. Er zijn ook bijdragen van Hélène Hendriks, die het Nederlands elftal op de voet volgt. Na de finale van het EK verhuist De Oranjezomer naar Droompark de Zanding in Otterlo. Vanaf dan is er dagelijks een uitzending te zien om 21.30 uur en draait het vooral om de Tour en de Spelen.

De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow De Oranjezomer met VI-trio vanaf donderdag 10 juni te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier