Prachtige zomerse romcom A Good Year donderdag te zien op Net5

Prachtige zomerse romcom A Good Year donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Ben je op zoek naar de perfecte film voor dit warme zomerweer? Zoek dan niet verder, want donderdag zit je bij Net5 goed met de prachtige romantische comedy A Good Year. Warme zomerzon, prachtige Franse landschappen en lekker eten en drinken: deze film heeft het allemaal. Je kunt A Good Year streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
De geslepen bankier Max Skinner uit Londen erft van zijn oom Henry een kasteel en een wijngaard in de Provence. In zijn jeugd bracht hij er heel wat zomers door, maar Henry had hij in geen jaren gehoord of gezien. Max wil het landgoed verkopen, maar wanneer in Londen zijn financiële cowboypraktijken onder vuur komen te liggen, besluit hij een tijdje in Zuid-Frankrijk te blijven. Terwijl hij terugblikt op de zomers die hij er als kind doorbracht, krijgt hij bezoek van de zelfzekere twintiger Christie Roberts.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Verbazingwekkend genoeg is dit luchtige, zomerse filmpje geregisseerd door niemand minder dan Ridley Scott, de man achter klassiekers als Alien, Blade Runner en Gladiator. In plaats van actie en zenuwslopende spanning kiest Scott dit keer voor een rustig voortkabbelende film, waarin hij ruimschoots de tijd neemt om het prachtige Frankrijk in beeld te brengen. Als kijker verlang je meteen naar een zomervakantie in de Provence. Gelukkig biedt de film ook een prima scenario en uitstekend acteerwerk van de hoofdrolspelers. Een zeer plezierige kijkervaring.

Cast
Naast Russell Crowe (The Nice Guys) en Albert Finney (Big Fish) zijn ook Marion Cotillard (Inception) en Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) te zien in A Good Year. Deze film is geregisseerd door Ridley Scott (The Martian).

A Good Year (2006) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op donderdag 10 juni om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 117 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtige zomerse romcom A Good Year donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV