Under the Tuscan Sun donderdag te zien op Net5: haal het zomergevoel in huis

Under the Tuscan Sun donderdag te zien op Net5: haal het zomergevoel in huis
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Direct na het al even zomerse A Good Year blijven we donderdag nog even in de vakantiesfeer op Net5, want ook Under the Tuscan Sun is te zien op de zender. Deze keer gaat de reis - zoals de titel al aangeeft - naar de Italiaanse provincie Toscane. Je kunt Under the Tuscan Sun streamen via Google Play en iTunes.

Het verhaal
Schrijfster Frances uit San Francisco is net verlaten door haar echtgenoot. Ze krijgt van een goede vriendin een tiendaagse vakantie aangeboden, maar ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Toch raapt ze zichzelf bij elkaar en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in het prachtige Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek. Een bijzonder avontuur dat haar leven op zijn kop zal zetten.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Het Italiaanse landschap leent zich natuurlijk bij uitstek voor een fotogenieke film. Regisseuse Audrey Wells benut de mogelijkheden die Toscane biedt dan ook ten volle, maar vertelt ondertussen ook gewoon een prima verhaal. De voor een Golden Globe genomineerde Diane Lane vertolkt op uitstekende wijze de vrouw die een nieuwe start maakt in een voor haar ver en onbekend land. Af en toe kabbelt de film een tikkeltje te veel voort, maar het rustige tempo is ook wel prettig.

Cast
Naast Diane Lane (Trumbo) en Sandra Oh (Killing Eve) zijn ook Lindsay Duncan (About Time) en Raoul Bova (The Tourist) te zien in Under the Tuscan Sun. Deze film is geregisseerd door Audrey Wells.

Under the Tuscan Sun (2003) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op donderdag 10 juni om 22.55 uur te zien op Net5. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 113 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Under the Tuscan Sun donderdag te zien op Net5: haal het zomergevoel in huis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier