Art Rooijakkers presenteert nieuw programma B&B vol liefde op RTL 4

Art Rooijakkers presenteert nieuw programma B&B vol liefde op RTL 4
Zomers programma vanaf 12 juli te zien

Nieuws :

Na het geflopte Zomer met Art, dat in de zomermaanden van 2019 te zien was op RTL 4, krijgt Art Rooijakkers vanaf 12 juli een tweede kans. Dit keer presenteert hij echter een nieuw, uniek datingprogramma: B&B vol liefde.

B&B vol liefde gemist? Kijk vanaf 12 juli elke aflevering terug via Gids.tv.

Alleenstaande eigenaren
B&B vol liefde belooft een soort combinatie tussen Bed & Breakfast en Boer zoekt vrouw te worden. We volgen een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen. De zes eigenaren wachten hun dates door heel Europa op.

Pijnlijke situaties
De bed & breakfast-eigenaren hopen niet alleen romantiek te vinden, maar ook iemand om hen te helpen bij het draaiende houden van de onderneming. We volgen hun zoektocht naar de liefde op de meest romantische plekken in hun omgeving. Het levert mooie en romantische, maar ook grappige en pijnlijke situaties op.

Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf maandag 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers presenteert nieuw programma B&B vol liefde op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier