Speciale junioreditie I Can See Your Voice donderdag te zien op RTL 4

Speciale junioreditie I Can See Your Voice donderdag te zien op RTL 4
Silver Metz is de gastartiest

Kijktip :

Donderdag (10 juni) is de laatste aflevering van dit seizoen van I Can See Your Voice te zien op RTL 4. De makers kiezen dit keer voor een bijzondere afsluiting: een speciale junioreditie, waarin zeven kinderen tussen de tien en vijftien jaar op het podium staan.

I Can See Your Voice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

The Voice Kids
Gastartiest is niemand minder dan de dertienjarige Silver Metz, die in 2019 The Voice Kids won en sindsdien ons land verovert met zijn Nederlandstalige covers. Hij zal moeten raden wie van de zeven kandidaten écht kan zingen en wie ons allemaal voor de gek houdt. Om daar achter te komen, valt er in elke ronde een deelnemer af.

Panel
Uiteraard hoeft ook Silver het niet alleen te doen; net als de andere artiesten in I Can See Your Voice krijgt hij wijze raad van het inmiddels ervaren panel, dat bestaat uit Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley. In de verschillende rondes voeren de kandidaten diverse opdrachten uit, waarna er één overblijft voor een duet met Silver.

De laatste aflevering van I Can See Your Voice is op donderdag 10 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Speciale junioreditie I Can See Your Voice donderdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier