Woensdag in Humberto: heeft zaak rond Quincy Promes invloed op EK?

Woensdag in Humberto: heeft zaak rond Quincy Promes invloed op EK?
De gasten van woensdag 9 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van woensdag 9 juni

  • Over twee dagen begint het EK voetbal, maar wat voor invloed heeft de zaak rond Quincy Promes op de prestaties van Oranje? Bij Humberto bespreken we het met Yehudi Moszkowicz, de advocaat van het slachtoffer, en sportjournalist Jack van Gelder.
  • Het gaat beter dan ooit met de Nederlandse atletiek! Vanavond schuiven Gregory Sedoc, talent Lieke Klaver en legende Churandy Martina aan bij Humberto om ons alvast warm te maken voor Tokyo.
  • Na maanden van stilte zijn de theaters eindelijk weer open.Peter Pannekoek stond direct weer op het podium en brengt daar de komende tijd elk vrij uur door. Niet alleen om te spelen, maar ook om te kijken. Hij geeft ons tips: wat mogen we absoluut niet missen?

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Humberto: heeft zaak rond Quincy Promes invloed op EK? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV