De Oranjezomer vanaf vrijdag 11 juni ook te zien met vroege uitzendingen om 8 uur

De Oranjezomer vanaf vrijdag 11 juni ook te zien met vroege uitzendingen om 8 uur
Voorbeschouwingen op de avondwedstrijden

Kijktip :

Donderdagavond (10 juni) gaat De Oranjezomer op SBS6 van start met een late uitzending, maar vanaf vrijdag 11 juni zijn er ook vroege uitzendingen om 20.00 uur te zien. Hierin wordt voorbeschouwd op de avondwedstrijden, die om 21.00 uur starten.

De Oranjezomer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Openingswedstrijd
Vrijdagavond gaat het EK voetbal van 2021 van start met de wedstrijd Turkije - Italië, waar het bekende Veronica Inside-trio (Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee) uitgebreid op vooruit zal blikken. Uiteraard komen ook de andere deelnemende landen, met speciale aandacht voor het Nederlands elftal, aan bod.

Bekijk het volledige speelschema en alle uitzendtijden van het EK 2021 op Gids.tv.

Nabeschouwen
Vanaf zaterdag 12 juni wordt er dagelijks ook om 15.00 uur en 18.00 uur een wedstrijd afgewerkt. Vlak na de wedstrijd van zes uur beginnen de vroege uitzendingen, waarin de heren de 'dagwedstrijden' zullen nabeschouwen. De eerste 'dagwedstrijden', op zaterdag 12 juni, zijn Wales - Zwitserland (15.00 uur) en Denemarken - Finland (18.00 uur).

De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer vanaf vrijdag 11 juni ook te zien met vroege uitzendingen om 8 uur of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV