Eloise van Oranje bij Tijd voor MAX over boek Learning by doing

Eloise van Oranje bij Tijd voor MAX over boek Learning by doing
Ook Frans & Mariska Bauer donderdag te gast bij Sybrand Niessen & Carrie ten Napel

Kijktip :

Eloise van Oranje, tegenwoordig ook wel bekend als de Gravinfluencer, kiest het populaire middagprogramma Tijd voor MAX uit om als eerste te praten over haar boek Learning by doing, dat op 17 juni uitkomt.

Persoonlijke lifestylegids
Het is het schrijversdebuut van Van Oranje, die in de persoonlijke lifestylegids ingaat op alles waar ze in haar dagelijks leven mee te maken heeft: van kleding tot studie en van koken tot op kamers gaan. Sybrand Niessen en Carrie ten Napel, die het MAX-programma deze week samen presenteren (Martine van Os heeft opnames voor We zijn er Bijna!), zullen het boek uiteraard uitvoerig bespreken maar daarnaast is er ook aandacht voor Eloise's populariteit op Instagram, waar ze inmiddels 260.000 volgers heeft.

Ook Frans & Mariska Bauer te gast
Naast Van Oranje zijn ook Frans & Mariska Bauer, die momenteel op RTL4 te zien zijn met het reisprogramma Bestemming onbekend, te gast. Kees Boonman bespreekt het laatste nieuws uit politiek Den Haag, Robèrt van Beckhoven maakt de ideale snack en ook Wim Daniëls is aanwezig in de studio. Hij komt praten over zijn nieuwe boek Op vakantie!. En of dat nog niet genoeg is sluit Frans de uitzending feestelijk af, met zijn single Verloren Tijd.

De uitzending van Tijd voor MAX met Eloise van Oranje is op donderdag 10 juni om 17.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eloise van Oranje bij Tijd voor MAX over boek Learning by doing of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier