Franse comedyserie Detective HIP vanaf vrijdag 11 juni te zien op NPO 3

Franse comedyserie Detective HIP vanaf vrijdag 11 juni te zien op NPO 3
Elke week met dubbele afleveringen

Kijktip :

NPO 3 zendt vanaf vrijdag 11 juni de komische Franse serie Detective HIP uit. Elke vrijdagavond kun je genieten van dubbele afleveringen van de serie over de hoogbegaafde Morgane Alvaro.

Detective HIP aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Schoonmaakster
Haar verhaal doet een beetje denken aan Good Will Hunting: ondanks haar hoogbegaafdheid werkt ze al jaren als schoonmaakster op een politiebureau in de Noord-Franse stad Lille. In plaats van hartverscheurend drama, zoals in Good Will Hunting, leidt dat hier echter tot hilarische situaties: ze raakt onbedoeld betrokken bij een moordonderzoek.

Verdwenen vriend
De moord op Antoine Levasseur, die in zijn woning om het leven werd gebracht, is echter niet om te lachen. Rechercheur Adam Karadec heeft enkele vermoedens, maar kan ze niet onderbouwen met hard bewijs. Nadat Morgane heeft geholpen krijgt ze een aanbod om als consultant aan het werk te gaan. Dat wil ze op één voorwaarde: dat het onderzoek naar haar verdwenen vriend wordt heropend.

De serie Detective HIP is vanaf vrijdag 11 juni wekelijks om 22.20 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Detective HIP terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Franse comedyserie Detective HIP vanaf vrijdag 11 juni te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier