Zo doet de NOS verslag van het EK voetbal 2021 op tv

Zo doet de NOS verslag van het EK voetbal 2021 op tv
Alle duels live plus nieuws- en praatprogramma's

Sport :

Van vrijdag 11 juni tot en met zondag 11 juli zet de NOS volle bak in op het EK voetbal, dat verspreid over Europa wordt gespeeld. Alle wedstrijden worden live uitgezonden en er zijn EK-journaals en talkshows. Naast de tv-uitzendingen zendt de NOS ook online alles live uit op NOS.nl. Je kunt ook kijken via de Gids.tv-livestreams.

Studio Europa
Rond de late wedstrijd, die om 21.00 uur begint, is het programma NOS Studio Europa te zien. Daarin ontvangen Sjoerd van Ramshorst en Henry Schut vanaf 20.25 uur twee analisten en een gast om de wedstrijd te bekijken en al het EK-nieuws te bespreken. Na het duel gaat het praatprogramma rond 23.00 uur tot 23.45 uur door.

Wedstrijden
Tijdens de groepsfase zijn er op de meeste dagen duels om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op NPO 1 wordt vanaf 14.30 uur vooruitgeblikt. Op die zenders zijn alle duels te zien, behalve tijdens de laatste speelronde in de groepsfase. Dan zijn er twee wedstrijden tegelijk. Om 18.00 uur is het andere duel op NPO 2 en om 21.00 uur op NPO 3 te zien.

Bekijk ook het volledige speelschema van het EK 2021

EK Journaal
Het Nederlands elftal is er voor het eerst sinds 2014 weer bij op een eindtoernooi. Daarom is de dagelijkse Oranje-update ook weer terug. Elke dag komt al het nieuws rond het Nederlands team tussen 17.20 en 17.45 uur voorbij in het EK Journaal.

Analisten
Tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal zit Tom Egbers met Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart in de Johan Cruijff Arena. De andere duels worden vanuit de studio in Hilversum besproken met onder anderen Wesley Sneijder, Marco van Basten, Kenneth Perez en Leonne Stentler.

Commentatoren
De wedstrijden op het EK voetbal worden van commentaar voorzien door de bekende stemmen van de NOS: Frank Snoeks, Frank Wielaard, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff, Jan Roelfs, Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu en Philip Kooke.

Het EK voetbal 2021 is vanaf vrijdag 11 juni dagelijks op wisselende tijden live te zien bij de NOS op NPO 1 en NOS.nl met als dagelijks praatprogramma NOS Studio Europa om 20.25 en 23.00 uur. Tijdens de laatste groepswedstrijden worden de gelijktijdig gespeelde duels uitgezonden op NPO 2 of NPO 3 en NOS.nl. Bekijk meer van het EK voetbal 2021.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo doet de NOS verslag van het EK voetbal 2021 op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV