Realityprogramma Helden van hier: de spoedafdeling begint zaterdag op RTL 5

Realityprogramma Helden van hier: de spoedafdeling begint zaterdag op RTL 5
Kijkje achter de schermen in Belgisch ziekenhuis

Kijktip :

Vanaf zaterdag 12 juni is het nieuwe realityprogramma Helden van hier: de spoedafdeling te zien op RTL 5. Als kijker krijg je hierin een blik achter de schermen bij de spoeddienst van het Belgische ziekenhuis ZNA Stuivenberg in Antwerpen.

Helden van hier: de spoedafdeling gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

24 uur per dag
We lopen mee met de artsen, verplegers en het ambulancepersoneel op één van de drukste spoedafdelingen van heel België. Het ziekenhuis ligt in het hartje van Antwerpen en de spoeddienst staat 24 uur per dag gereed om uit te rijden met zwaailicht en sirene om gewonde of zieke mensen binnen no-time de zorg te verlenen die ze nodig hebben.

Aangrijpende verhalen
Het is een afdeling vol intense, ontroerende en aangrijpende verhalen die in Helden van hier in beeld gebracht worden met vaste en mobiele camera's. Vicky, een spoedverpleegkundige in het ziekenhuis, vertelt: "Als er zich een grote ramp voordoet en er komen patiënten binnen, dan is het gewoon adrenaline, doorgaan en vechten voor je patiënten. Elke seconde telt."

Helden van hier: de spoedafdeling is vanaf zaterdag 12 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 5 met vier afleveringen per avond. Je kunt elke afleveringen van Helden van hier: de spoedafdeling terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Realityprogramma Helden van hier: de spoedafdeling begint zaterdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV