België - Rusland live op tv en online (EK voetbal)

België - Rusland live op tv en online (EK voetbal)
Zuiderburen spelen eerste wedstrijd

Sport :

UPDATE: Door het hervatten van Denemarken - Finland is de wedstrijd van België verplaatst naar NPO 3. De wedstrijd is nog steeds te zien via de livestream op NOS.nl en Gids.tv.

Voor België is het nu of nooit: de gouden generatie moet dit EK een prijs pakken, anders is het misschien te laat. Onze zuiderburen komen zaterdag (12) juni voor het eerste in actie tegen Rusland. De wedstrijd is live te zien op ~~NPO 1~~ NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

België
Opnieuw reizen de Belgen met een ijzersterke selectie af naar een eindtoernooi, maar het zijn wel allemaal spelers die al een tijdje meegaan. Veel spelers gaan al richting de dertig of daar overheen en dus wordt het tijd om te oogsten. De verdediging lijkt de zwakke plek van de Belgen, met oudgedienden (en oud-Ajacieden) Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen, maar daar staat een ijzersterke aanvalslinie tegenover, met onder anderen Kevin de Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku.

Bekijk het volledige speelschema en alle uitzendtijden van het EK 2021 op Gids.tv.

Rusland
De Russen zullen zich ook dit toernooi weer bewijzen als een taaie tegenstander met een relatief verdedigende formatie. De belangrijkste spelers zijn de 32-jarige spits Artem Dzyuba, zo sterk als een beer, en de uitstekende spelverdeler Denis Cheryshev. Ook de inmiddels 38-jarige (!) linksback Yuri Zhirkov is nog steeds van de partij. In een groep met België en Denemarken moeten de Russen proberen punten te sprokkelen om als een van de beste nummers drie door te gaan.

De wedstrijd België - Rusland is op zaterdag 12 juni om 21.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt op de wedstrijd.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op België - Rusland live op tv en online (EK voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier