Nieuwste seizoen Ali B op volle toeren vanaf zaterdag weer te zien op NPO 3

Nieuwste seizoen Ali B op volle toeren vanaf zaterdag weer te zien op NPO 3
Unieke samenwerkingen in muziekprogramma

Kijktip :

Vanaf zaterdag 12 juni is het nieuwste seizoen van Ali B op volle toeren, dat in het najaar van 2020 al eens werd uitgezonden op televisie, weer te zien op NPO 3. In het programma, dat na een aantal jaren afwezigheid op tv terugkeerde, koppelt Ali B twee zeer verschillende muzikanten aan elkaar.

Ali B op volle toeren gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe versies
In Ali B op volle toeren maken hiphop-artiesten een nieuwe versie van een lied van een Nederlands muziekicoon - en vice versa. In de eerste aflevering zijn dat publiekslieveling Wolter Kroes en rapper Poke. Ze hebben meer met elkaar gemeen dan op het eerste gezicht lijkt, want ze houden allebei van het goede leven én van mooie vrouwen.

'Ik heb de hele nacht liggen dromen'
Poke wordt door Wolter uitgenodigd voor een lekker dagje varen op zijn boot en al snel is een prille vriendschap geboren. Vervolgens is het tijd voor het muzikale feest. Poke en Ali maken een remake van Wolters bekendste hit 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' en Wolter steekt Pokes nummer 'Lekker he' in een nieuw jasje.

Ali B op volle toeren is vanaf zaterdag 12 juni wekelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwste seizoen Ali B op volle toeren vanaf zaterdag weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier