Donderdag in Humberto: Frank Evenblij en Dirk Kuyt over het EK

Donderdag in Humberto: Frank Evenblij en Dirk Kuyt over het EK
De gasten van 10 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van woensdag 9 juni

  • Het is dag 85 in de formatie en er wordt vooral nog heel veel koffie gedronken.Floor Bremer praat ons bij over de moeilijke duo’s die vandaag mochten aanschuiven bij de informateur.
  • We kunnen weer naar Italië, maar hoe zit dat met Frankrijk en Spanje? Correspondenten Edwin Winkels en Stefan de Vries en Italië-kenner Donatello Piras reageren.
  • De temperaturen stijgen en de Oranjekoorts inmiddels ook. Morgen gaat eindelijk het EK voetbal van start en daar verheugen Frank Evenblij, Dirk Kuyt en Suse van Kleef zich gigantisch op.
  • De vlag kan uit bij heel veel blije eindexamenleerlingen! Zo ook bij de zoon van zanger Glen Faria en bij de zoon van Helga van Leur. Beiden hebben nu hun diploma op zak!
  • Vanavond verscheen een vernietigend memo online dat Kamerlid Pieter Omtzigt schreef voor een interne commissie van het CDA. CDA'ers zouden hem onder andere "psychopaat, zieke man, teringhond en labiel" genoemd hebben.Hans Goossen had de scoop in De Limburger.
  • Pieter Omtzigt legt een bom onder het CDA, met een vernietigend stuk over hoe hij is tegengewerkt en uitgescholden door zijn partijgenoten.Floor Bremer schuift aan.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Humberto: Frank Evenblij en Dirk Kuyt over het EK of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier