Engeland - Kroatië live op tv en online (EK voetbal)

Engeland - Kroatië live op tv en online (EK voetbal)
Nemen de Engelsen revanche?

Sport :

Zondagmiddag (13 juni) staat er een absolute kraker op het programma op het EK voetbal: Engeland en Kroatië strijden tegen elkaar in het Wembley Stadion in Londen. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Kroatië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Engeland
De Engelsen zullen azen op revanche, want drie jaar geleden gingen ze na verlenging met 2-1 onderuit tegen Kroatië. De verhoudingen zijn veranderd: Engeland wordt gezien als één van de titelfavorieten, hoewel de Britten op het moment suprème vaak teleurstellen. Het belangrijkste wapen loopt in de spits. Harry Kane is een kanshebber voor de topscorerstitel.

Kroatië
Sinds de verloren WK-finale in 2018 hebben de Kroaten wat aan kracht ingeboet. Er is afscheid genomen van oudgedienden als Ivan Rakitic en Mario Mandzukic, maar de inmiddels 35-jarige Luka Modric zet nog wel steeds de lijnen uit. Een plek in de volgende ronde lijkt een formaliteit voor Kroatië, maar kunnen ze in de eerste wedstrijd tegen Engeland meteen verrassen.

Engeland - Kroatië is op zondag 13 juni om 15.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 14.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Engeland - Kroatië live op tv en online (EK voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier