Roland Garros: halve finale Djokovic - Nadal live op tv

Roland Garros: halve finale Djokovic - Nadal live op tv
Herhaling van de eindstrijd van vorig jaar

Kijktip :

UPDATE: de halve finale tussen Nadal en Djokovic begint rond 19:00 uur en is LIVE te zien op Eurosport 1

Het had het affiche van de finale van Roland Garros 2021 kunnen zijn: Rafael Nadal tegen Novak Djokovic. Afgelopen jaar was dat namelijk het geval, toen de Spanjaard overigens vrij eenvoudig in drie sets wist te winnen. Deze editie komen de twee legendarische tennisspelers elkaar al tegen tijdens de halve finales van het Franse grandslamtoernooi. Eurosport 1 zendt de hele partij vrijdag live uit, vanaf ongeveer 18:30 uur. Online kun je kijken via de Eurosport Player.

Veertiende titel Nadal?
Slechts een set verloor Nadal tot nu toe in zijn gang naar de halve finale en de kans is dan ook groot dat de als derde geplaatste tennisser, die Roland Garros al dertien keer wist te winnen, dit jaar opnieuw de sterkste zal zijn in Parijs. Of gooit Djokovic, die het toernooi pas één keer wist te winnen en als eerste geplaatst is, roet in het eten?

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Zverev- Tsitsipas
Tennisfans kunnen vrijdag vanaf 15:00 uur inschakelen op Eurosport 1, waar eerst de andere halve finale, die tussen Alexander Zverev en Stefanos Tsitsipas op het schema staat. Direct daarna komen Nadal en Djokovic in actie. De verwachting is dat dat niet voor 17:30 uur het geval zal zijn.

De halve finale Djokovic - Nadal op Roland Garros is vrijdag 11 juni na afloop van de andere halve finale tussen Zverev en Tsitsipas live te zien op Eurosport 1 en via de Eurosport Player. Die partij begint om 15:00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Roland Garros: halve finale Djokovic - Nadal live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier