Schokkende documentaire Jij bent van mij maandag te zien op NPO 2

Schokkende documentaire Jij bent van mij maandag te zien op NPO 2
Wat is de impact van stalking?

Kijktip :

Op maandag 14 juni is de bij vlagen schokkende documentaire Jij bent van mij te zien op NPO 2. Hierin vertellen slachtoffers van stalking over de impact die dit heeft gehad - en nog steeds heeft - op hun leven. Stalkers zijn in staat om het leven van mensen kapot te maken, zoveel wordt duidelijk.

Jij bent van mij gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Harry Sacksioni
Rode draad door de documentaire is het verhaal van de bekende gitarist Harry Sacksioni, die maar liefst veertig jaar door een vrouw werd gestalkt. Er komen ook diverse andere slachtoffers aan het woord. Zoals Astrid, die tien jaar werd achtervolgd door een man die een relatie met haar wilde. Daniëlle had hier ook last van. De oud-presentatrice van Astro TV kreeg van de politie te horen "dat het erbij hoort als je op tv komt".

Hümeyra
Er komen ook nabestaanden aan het woord, die vertellen hoe hun geliefde slachtoffer werd van de ergste vorm van stalking: moord. Een ex had het gemunt op Laura, en toen hij eenmaal te dicht in de buurt kwam hielp een aware-knop haar niet meer. En de jonge Hümeyra werd bij haar school doodgeschoten door haar ex-vriend, die ondanks meerdere aangiften en veroordelingen niet werd opgepakt.

De documentaire Jij bent van mij is op maandag 14 juni om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt na afloop de docu Jij bent van mij terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende documentaire Jij bent van mij maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier