SBS6 herhaalt Familie Gillis: massa is kassa vanaf maandag 14 juni

SBS6 herhaalt Familie Gillis: massa is kassa vanaf maandag 14 juni
Een kijkje in het leven van Peter Gillis

Kijktip :

Ook bij SBS6 weten ze dat tegen het kijkcijfergeweld van het EK voetbal geen kruit gewassen is, en dus is besloten om vanaf maandag 14 juni het programma Familie Gillis: massa is kassa te herhalen.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Cultheld
Na het succes van Chateau Meiland ging SBS6 naarstig op zoek naar een al even excentrieke familie, en die vond het in de familie Gillis. Pater familias én cultheld Peter Gillis is een selfmade miljonair die zijn imperium van vakantieparken van de grond af heeft opgebouwd. Door de coronacrisis moesten zijn parken echter van de ene op de andere dag sluiten.

Miljoenenvilla
Er gloort echter weer licht aan het einde van de tunnel, want er zijn versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. En dus zetten Peter en zijn personeel - waaronder zijn eigen drie kinderen - alles op alles om de parken op tijd gereed te krijgen voor de verwachte drukte. Ondertussen kopen Peter en zijn bijna dertig jaar jongere vriendin Nicole ook nog een mooie miljoenenvilla.

Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 14 juni wekelijks om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SBS6 herhaalt Familie Gillis: massa is kassa vanaf maandag 14 juni of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier